Siden for deg som er interessert i avfallsbransjen, kildesortering og gjenvinning.

Velkommen hit til nrfo.no, siden for deg som er interessert i avfallsbransjen, kildesortering og gjenvinning. Vi ønsker å ha en nettside som gir mye og god informasjon om nettopp disse temaene.

I våre dager, der jordens ressurser for året brukes opp lenge før året er over, er det viktig å ha kunnskap om kildesortering og gjenvinning. Vi må alle gjøre vårt for at forbruket vårt skal være så bærekraftig som mulig. Og med vi menes ikke bare enkeltindividet, men også bedrifter og organisasjoner. Alle må dra lasset sammen og komme opp med løsninger som kan bidra til at jorden er et godt sted å være for alle. Det bor mange mennesker her nå, og flere kommer stadig til. Det betyr at jordens ressurser skal rekke til stadig flere mennesker. Da må vi finne nye måter å gjøre tingene på, og dette må vi gjøre sammen.

Denne nettsiden

På nrfo.no kan du lese spennende artikler om gjenvinning og kildesortering, lese om hvordan avfallet kanskje kan redde verden og få tips til hvordan du skal kildesortere ditt eget avfall der hjemme. Vi må alle bidra med vårt og da er det kjekt å vite at det finnes systemer som kan gjøre det lettere for oss. Det er fremdeles mange som lurer på om kildesortering er effektivt og i vår artikkel kan du lese om forskere som står på hver sin side i dette spørsmålet.

Vi har også fire artikler om ulike bedrifter som daglig jobber med resirkulering og gjenvinning. De har litt ulike metoder, og hver for seg kommer de opp med innovative løsninger på disse utfordringene. Dette er spennende kunnskap, og en kunnskap flere burde ha. Det er også spennende å vite at vi i lille Norge har kommet så langt innen dette feltet.

Vi som står bak

Du lurer kanskje på hvem som står bak denne nettsiden? Vi er en liten gruppe unge mennesker som alle har vært opptatt av miljøvern i årevis. Vi har vært medlem av Natur og Ungdom, og har alle siden fortsatt med studier innen miljøvern. Vi er totalt fem stykker som brenner for miljø, for kildesortering og for gjenvinning, og vi mener bestemt at vi alle må bidra her uansett hvor små bidragene våre er. Vi er alle nå i gang med videreutdanning innen ny energi, miljøvern og økologi, og gjennom denne utdannelsen ser vi stadig beviser på hvordan det hele henger sammen. Vi må gjøre noe og vi må gjøre det nå, derfor ønsket vi å lage en side som kunne bringe informasjon, og dermed også trygghet og håp ut til alle som leser den.

Vi håper virkelig du har nytte av siden vår, enten du er ivrig miljøverner allerede eller nettopp har begynt å lure på hva du kan bidra med. Dersom du har noen spørsmål er du for så vidt velkommen til å ta kontakt med oss. Vi har ikke noen spesifikke kontortider eller slikt, men vi har en mailadresse du kan sende din henvendelse til, så svarer vi så snart vi har tid. Send også gjerne inn tips dersom du mener du har ideer til emner vi burde skrive om, og som passer inn i vår profil!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© All Right Reserved